Honda TS50

HONDA TS50 – SPORTIEF RIJDEN, ELEGANT RIJDEN, VEILIG RIJDEN

Vraag : bestaat er een bromfiets die sportief is, voldoende pit heeft, tegelijkertijd modern en elegant is en tóch robuust en veilig genoeg ? Antwoord : ja, de bromfiets met ál die eigenschappen bestaat; hij heet : de nieuwe Honda vier-takt TS50. De Honda TS50 is de ideale bromfiets voor fijne, lange vakantietochten maar evengoed voor snelle, korte stadsritjes.

Uiterst veilig : de TS50 vier-takt is bijzonder wendbaar en is er speciaal op gebouwd om u een natuurlijke, ontspannen rijhouding te bezorgen en een werkelijk unieke wegligging te garanderen . Dit werd vooral mogelijk gemaakt door: • de dubbel hydraulische vering • de krachtige remmen • de semi – automatische koppeling • de extra sterke koplamp • de buddy-seat met zachte vulling • het verhoogde stuur, de kleine wielen en de extra brede banden.

Heel sierlijk: let op het ranke, slanke silhouet. J a, zo kan
alleen Honda bromfiets en maken. Het frame is niet alleen
volmaakt van vormgeving maar ook van afwerking; diezelfde schitterende afwerking weerspiegelt zich trouwens ook in het chroomwerk van tank en uitlaat. Het frame heeft bovendien nog een speciale, zeer grondige anti-roest bewerking ondergaan.

super sportief : de Honda TS50 heeft een fantastische vier-takt motor, en voor u betekent dat in de rijpraktijk .. : superieure spurt- en acceleratie-prestaties en … schoon rijden met superbenzine. Let ook op de halfronde verbrandingskamer, zoals u die normaal alleen bij sportwagens aantreft…Uiterst veilig, heel sierlijk,super sportief, krenterig zuinig : 4 overtuigende redenen om de Honda TS50 viertakt te kiezen !

Leave a Reply