Honda C320S

Honda C320

Honda de grootste producent van motor en bromfietsen ter wereld (1.390.000 eenheden in 1964) is er trots o p u h et laatste nieuwtje uit zijn vermaarde 50 cc reeks voor te stellen … de Honda 50 C-320. Deze buitengewoon mooie machine werd speciaal ontworpen om aan de verlangens van de bromfietsberijders in de Benelux te voldoen. De kwaliteiten en de talrijke voordelen zullen u een blijvend rij genot verzekeren. Totaal nieuw is h et T – vormige frame dat de a l gemene bewondering verwekt en waarvan de robuustheid tegen alles bestand is. Dit frame heeft een speciale behandeling ondergaan tot het verhinderen van verroesting onder de verflaag door een perfect anti-uitbijt-systeem : de zinkfosfatatie (momenteel de beste behandeling).

De C-320 is natuurlijk uitgerust met de beroemde 4- takt 49 cc motor die de basis vormt van het enorme Honda sukses over de hele wereld . Aangezien deze motor., die een hoog peil van vervolmaking heeft bereik t een 4-takt is, zult u steeds schoon blijven en eindelijk van het vervelende karwei van menging van olie met benzine, vervuiling van de ontsteking … en bevlekken van kledingstukken verlost zijn. De C-320 is zuinig en heeft met 1,5 liter gewone benzine meer dan genoeg om 100 km . af te l eggen (ettelijke kilometers voor een paar kwartjes) . Het onderhoud anderzijds … is tot een minimum herleid. Vergelijk even de onkosten van om het even welk ander vervoermiddel … en uw ervan overtuigd zijn dat Honda u één van de meest economische voertuigen ter wereld aanbiedt.

Door zijn speciale brede dubbele zitting in dikke schuimrubber, zijn telescopische vork en zijn schommelarm met hydraulische schokdempers, laat de C-320 toe zowel aan bestuurder als aan passagier in alle comfort te rijden. Met de C-320 zult u veilig en gemakkelijk rijden, dank zij de half-automatische koppeling en de ideale rijpositie van bestuurder en passagier. De vóór en achtervering is perfekt. De uiterst doeltreffende remmen zijn stof- en waterdicht. De nauwkeurige stuurinrichting en de oordeelkundige verdeling van het gewicht maken dat deze machine als het ware aan de weg kleeft. Buiten de vele andere overwegende Honda kwaliteiten biedt Honda u een perfecte service aan , verzekerd door 2.000 verkooppunten in de Benelux. Vraag vandaag nog een proefrit aan uw Honda dealer en u zult overtuigd zijn dat de Honda 50’s O-N-V-E-R-G-E-L-IJ-K-B-A-A-R zijn .

Leave a Reply